Bands

Food

Info

Kaarten

e110

Ze maakten het officieuze Goudriaanse volkslied dat ook voor de rest van de polder een anthem werd en toen ging hun zonnetje onder.

Het is met bands net als met fidget spinners: ze komen en ze gaan. Ook E110, de heel erg 00's rocksensatie uit hartje Blauwalg-gebied, kwam en ging. Ze maakten het officieuze Goudriaanse volkslied dat ook voor de rest van de polder een anthem werd, stonden in het voorprogramma van The Apers (whuuut) en toen ging hun zonnetje onder. Tot nu: good morning sunshine! Voor één keertje komt E110 terug. Op Blauwalg. E110 bestaat uit drie broers. Twee zonen van Bob en het broertje van Pim. Gekweekt in Goudriaan waar het jeugdhonk ooit het eerste podium was, op 5 januari 2001. Sommige mensen weten dat nog. Samen vormden ze het laaghangende fruit van de flutpunk, een genre dat maar niet kiezen kan tussen poppunk en een soort van rock. Dus kijk nog maar eens in de achteruitkijkspiegel van je Renault5, schrik van de jeugdigheid en bepaal het lekker zelf. Muziek voor op de boterham, mensen. Eén keertje nog. Eet smakelijk!

Klinkt als: Blink182 en een baal hooi die je van de lekdijk af laat rollen

Hoe ver onder het oppervlak: Sommig bands zitten nu pas onder het oppervlak. E110 deed dat 20 jaar geleden al!

Hoeveel zin in Blauwalg: Als een kind met kleurstof intolerantie die voor deze ene keer een fles pure verdunde mag atten.

e110

zie je om 14:00

Op het Zwemdiplodium

Kaarten