Bands

Food

Info

Kaarten

Info

Op deze pagina vind je antwoord op bijna alle vragen ter wereld. Staat het antwoord waar jij naar zoekt er niet tussen? Mail of DM ons even.

Leeg item zodat alles 'gesloten' is

Kaarten

Die kan je scoren op deze website of bij de ingang, maar op = op. Online kopen is dus het slimste: dan weet je zeker dat je een kaartje hebt. Ultra Early Algs krijgen de goedkoopste toegang tot het festival. Late Algs tikken ietsje meer af.
Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Onder de 16 wel met begeleiding. Check ook even het kopje Kinderen / Leeftijd.
Heb je al kaarten maar kan je toch niet komen? Wij kopen zelf geen kaarten terug (want we hebben al kaarten). Wel hebben we onze kaarten zo ingericht dat je ze kunt aanbieden op Ticketswap. Je kunt ze ook aanbieden op onze Insta en Facebook en in ons Facebook-evenement. Maak er iemand blij mee!

Locatie

Recreatiegebied De Slingelandse Plassen in Goudriaan. Met strand, water, natuur en ruimte.

 

Kinderen / Leeftijd

Blauwalg heeft geen minimumleeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen, maar als je bijtijds bent kan je samen best plezier hebben. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Eten & drinken

De bar is open en er zijn snack-karren die ook voor vegetariërs een stevig potje koken. Ben jij heel speciaal? Mooi!

Zelf eten & drinken meebrengen is niet toegestaan.

Consumptiemunten

Je kunt op het festival alleen betalen met consumptiemunten. Deze munten kosten €2,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa. We doen niet moeilijk ook: 1 biertje = 1 muntje. Met diezelfde muntjes kan je betalen voor eten en ander leuks op het terrein.

Munten kan je zowel contant als met PIN betalen.

Bandjes

Die staan op het podium. Maar polsbandjes in dit geval. Die krijg je bij de ingang zodat het barpersoneel makkelijk weet wat ze je kunnen schenken.

Ben je zonder bandje op het terrein? Dan loop je de kans dat je eruitgebonjourd wordt. Mocht je niet precies weten wat ergensuitbonjouren is: hou dat lekker zo.

Toiletten

Die zijn er, en je mag er gratis & voor niks gebruik van maken. Wildplassen worden we niet vrolijk van. Het water om je handen te wassen is precies daarvoor heel geschikt, maar het is geen drinkwater. Er kan Blauwalg in zitten…

Parkeren

Voor auto’s is er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Wie BOBt? De slimste Algjes komen met de fiets of lopend.

Foto’s en filmpjes

We maken foto’s en filmpjes zodat je later nog lekker kan nagenieten. Dat vinden wij en jij goed, echt leuk om het zo eens te zijn. 

Niet meebrengen

  • Alcoholische dranken
  • (huis-) Dieren
  • Wapens
  • In glas, plastic of blik verpakte dranken
  • Harddrugs en lachgas.

De fik

Fikkie mag er niet in. Brandjes en open vuur zijn verboden. En huisdieren ook, zoals je al had gelezen.

Pers

Wil je naar het festival komen om er verslag van te doen, ter plekke een podcast of video maken of anders? Koel! Stuur even een mailtje naar info@blauwalg.nl, dan bespreken we pers-dingen en zorgen we dat je een leuke dag hebt. 

Verantwoordelijkheid

Alles wat je op Blauwalg doet: drinken, dansen, rocken, friemelen, koppeltjeduiken is voor je eigen verantwoordelijkheid. Stichting Blauwalg is niet aansprakelijk als je spullen kwijt of beschadigd raken.

Organisatie

Blauwalg is een feestje van jou en iedereen rondom je! Thanks aan jullie allemaal. Dit kleine clubje zit erachter. Contact ons voor wat-dan-ook via info@blauwalgfestival.nl.

Stage of vrijwilliger

Meebouwen aan het Algste festival ter wereld? Doe! We hebben altijd iets te doen voor stageairs en vrijwilligers. Stuur een mailtje naar info@blauwalgfestival.nl of DM ons. 

Iets kwijt?

Bij het opruimen vinden we veel dingen! DM, App of mail ons met een beschrijving van je verloren ding en wij kijken of we het hebben gevonden.