Selecteer een pagina

Info

Onder het oppervlak, boven het maaiveld

Blauwalg viert alles wat onder het oppervlak verscholen zit, met talentvolle bands en DJ’s uit Nederland, sommige zelfs uit de buurt. Indie, rock, ska, punk, electro en pop: als het veelbelovend is, dan kom je het tegen op Blauwalg. Meerdere bands die op Blauwalg stonden, zitten heel dik in de streams, worden op 3FM en Kink gedraaid, en staan op posters van grote podia als de Ziggo Dome. Op welke band word je deze keer verliefd?

Blauwalg komt in de zomer tevoorschijn…

Kaarten

Die kan je scoren op deze website of bij de ingang, maar op = op. Online kopen is dus het slimste: dan weet je zeker dat je een kaartje hebt. Early Alg kaarten zijn je goedkoopste toegang tot het festival. Late Algs tikken ietsje meer af.
Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Onder de 16 wel met begeleiding. Check ook even het kopje Leeftijd.
Heb je al kaarten maar kan je toch niet komen? Wij kopen zelf geen kaarten terug (want we hebben al kaarten). Wel hebben we onze kaarten zo ingericht dat je ze kunt aanbieden op Ticketswap. Je kunt ze ook aanbieden op onze Insta en Facebook en in ons Facebook-evenement. Maak er iemand blij mee!

Locatie

Recreatiegebied De Slingelandse Plassen in Goudriaan. Met strand, natuur en ruimte.

Leeftijd

Blauwalg heeft geen minimumleeftijd, wel moet iedereen onder de 16 jaar oud begeleid worden door een volwassene (18+). Het festival is niet specifiek ingericht voor kinderen, maar als je bijtijds bent kan je samen best plezier hebben. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Eten & drinken

De bar is open en er zijn snack-karren die ook voor vegetariërs een stevig potje koken. Ben jij heel speciaal? Mooi.

Zelf eten & drinken meebrengen is niet toegestaan.

Consumptiemunten

Je kunt op het festival alleen betalen met consumptiemunten. Deze munten kosten €2,50 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de muntenkassa. We doen niet moeilijk ook: 1 biertje = 1 muntje. Met diezelfde muntjes kan je betalen voor eten en ander leuks op het terrein.

Munten kan je zowel contant als met PIN betalen.

Bandjes

Polsbandjes in dit geval. Die krijg je bij de ingang zodat het barpersoneel makkelijk weet wat ze je kunnen schenken.

Toiletten

Die zijn er, en je mag er gratis & voor niks gebruik van maken. Wildplassen worden we niet vrolijk van.

Parkeren

Voor auto’s zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Beter kom je met de fiets ofwel de benenwagen.

Foto’s en filmpjes

We maken foto’s en filmpjes zodat je later nog lekker kan nagenieten.

Niet meebrengen

  • Alcoholische dranken
  • (huis-) Dieren
  • Wapens
  • In glas, plastic of blik verpakte dranken
  • Harddrugs

De fik

Fikkie mag er niet in. Brandjes en open vuur zijn verboden. En huisdieren ook, zoals je al had gelezen.

Pers

Wil je naar het festival komen om er verslag van te doen? Stuur even een mailtje naar info@blauwalg.nl, dan bespreken we pers-dingen.

Ook dit nog

Alles wat je op Blauwalg doet: drinken, dansen, rocken, koppeltjeduiken, is voor je eigen verantwoordelijkheid. Stichting Blauwalg is niet aansprakelijk als je spullen kwijt of beschadigd raken.

Iets kwijt?

Gevonden voorwerpen worden na het festival op een aparte pagina gezet – je kunt ons dan mailen om je verloren ding te claimen.

Wie zitten er achter Blauwalg?

Blauwalg is van iedereen die er is en eraan meewerkt! Thanks aan jullie allemaal. De organisatie is dit kleine clubje. Contact ons voor wat-dan-ook via info@blauwalgfestival.nl.